Nina Táborská Samospráva

V Záhorskej Bystrici bude za starostu opäť kandidovať Jozef Krúpa

Súčasný starosta bratislavskej Záhorskej Bystrice Jozef Krúpa chce pokračovať vo svojej funkcii. Ako uviedol, jeho hlavnou motiváciou je pokračovať vo zveľaďovaní Záhorskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku V Záhorskej Bystrici bude za starostu opäť kandidovať Jozef Krúpa
Zdroj: TASR

„Chcem sa znovu uchádzať o dôveru ľudí, s ktorými sa dennodenne v mestskej časti stretávam a diskutujem o tom, čo by sa malo v Záhorskej Bystrici ešte urobiť,“ povedal Krúpa.

Súčasný starosta chce v ďalšom volebnom pokračovať v spolupráci s tými, na ktorých sa doteraz mohol spoľahnúť. „Je to aj zásluha týchto ľudí, z úradu, odborných komisií i samotného zastupiteľstva, že sa mi podarilo zrealizovať väčšinu z toho, čo som prisľúbil pred štyrmi rokmi,“ dodal.

V priebehu ďalších štyroch rokov by rád pokračoval v projektoch, ktoré sú už rozpracované, ale nestihli sa zrealizovať. Ako vysvetlil, „patrí medzi ne projekt výstavby viacúčelovej športovej haly či rozšírenie kapacity materskej školy o ďalšie triedy.“

„V mestskej časti chceme pokračovať v rekonštrukcii ciest a chodníkov, v rekonštrukcii školy a školského areálu a témou bude napríklad aj skvalitňovanie lekárskej starostlivosti,“ povedal Krúpa.

Na post starostu bude kandidovať ako člen SDKÚ-DS, s podporou KDH a NOVA. Podľa jeho slov sa momentálne rokuje aj o podpore trojice Sieť, Most-Híd a SaS.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM