Nina Táborská Rôzne

Dnes zavládne v Ružinove barok. Piaty Ples Ružinovčanov sa vypredal za šesť hodín

Už dnes o 19:00 sa Dom kultúry Ružinov prenesie do čias baroka. Uskutoční sa tam 5. ročník Plesu Ružinovčanov. Lístky naň sa vypredali za neuveriteľných 6 hodín.

Ilustračný obrázok k článku Dnes zavládne v Ružinove barok. Piaty Ples Ružinovčanov sa vypredal za šesť hodín
Zdroj: TASR

Piatemu ročníku Plesu Ružinovčanov bude dominovať barok. Večerné menu sa tak tiež ponesie v štýle hostín na dvoroch šľachty. Historický dojem umocnia vystúpenia skupín barokového šermu a tanca Fringia a Eliana. Bratislava24.sk o tom informovala Marianna Šebová, hovorkyňa MČ Bratislava-Ružinov.

„Plesoví hostia sa budú môcť zabaviť na dvoch tanečných parketoch – na jednom s Big bandom Luda Kuruca a kapelou Felicitys a o zábavu na druhom parkete sa postará DJ. Hudobným hosťom večera bude kapela Kmeťoband. Moderátorkou bude Karin Majtánová, ktorá bude mať na sebe barokovú róbu,“ prezradila hovorkyňa.

Už tradične nebude na Plese Ružinovčanov chýbať ani tombola. Výťažok z nej, tak ako každý rok, poputuje na dobrú vec. Tentokrát pomôže Materskému centru Hojdana, ktoré v Ružinove funguje takmer 15 rokov a jeho bránami prešli za ten čas už stovky mamičiek so svojimi ratolesťami. Vlani sa na Plese Ružinovčanov podarilo vyzbierať 1 077 eur.

Prečítajte si tiež: "Štylistka Zuzana Kanisová o plesovej sezóne: Dáma na plese by mala byť v prvom rade elegantná

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM