Krimi

V Ružinove v noci podpálili niekoľko áut. Škody sa vyšplhali na 10-tisíc eur

Polícia vyšetruje trestný čin poškodzovania cudzej veci v súvislosti s nočným požiarom, ku ktorému došlo v priebehu včerajšej noci v Ružinove.

Ilustračný obrázok k článku V Ružinove v noci podpálili niekoľko áut. Škody sa vyšplhali na 10-tisíc eur
3
Galéria

V priebehu včerajšej noci došlo v Ružinove k požiaru viacerých motorových vozidiel. Vyšetrovaním príčin sa už zaoberá polícia.

Nočný požiar

„Na linke 158 sme v čase o 21:30 hod. prijali oznámenie o požiari vozidiel, ku ktorému v zmysle oznámenia prišlo na Sedmokráskovej ulici. Hliadky PZ oznámenie preverili a jeho hodnovernosť potvrdili,“ informoval Bratislava24.sk Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Pred jedným z kontajnerových stojísk došlo k požiaru tam zaparkovaného osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, ktorému požiar poškodil motorovú časť. Požiar sa následne rozšíril aj na vozidlá stojace vedľa – zn. Toyota Yaris a Ford Mondeo. Celková škoda na poškodených vozidlách bola vyčíslená na cca. 10-tisíc eur.

„Po uhasení požiaru príslušníkmi HaZZ na mieste privolaný zisťovateľ príčin požiarov potvrdil ako príčinu úmyselné konanie osoby. Okolnosti ako aj príčiny, ktoré požiaru predchádzali sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ informoval Szeiff.  

Požiar áut v Ružinove
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM