Rôzne

V priebehu prvej hodiny predaja nového Harryho Pottera sa predalo trojciferné číslo

Nová kniha Harryho Pottera spôsobila v bratislavskom nákupnom centre ošiaľ. Takmer 500 fanúšikov čarodejníka čakalo v rade na svoju knihu aj hodiny.

Ilustračný obrázok k článku V priebehu prvej hodiny predaja nového Harryho Pottera sa predalo trojciferné číslo
16
Galéria
Zdroj: PANTA RHEI

Najväčší fanúšikovia mladých čarodejníkov si včera v noci vystáli nekonečný rad, len aby si domov odniesli jednu z prvých kníh najnovšieho dielu, Harry Potter a Prekliate dieťa.

Niekoľkohodinové čakanie

Už okolo jedenástej hodiny bol pred kníhkupectvom nátresk, akoby sa rozdávalo niečo zdarma. Keď sa kníhkupectvo konečne otvorilo, uprostred predajne čakala na prvých „potterovcov“ truhlica plná najnovšieho Harryho.

Pre zákazníkov bola pripravená magická párty, občerstvenie, rokfortská výzdoba – lampáše, kotlíky, tekvice, dokonca aj sova. Predajná akcia sa niesla v atmosfére Zakázaného lesa. Všade bola tma a tajomno. Pripravená bola aj fotobúdka a každý, kto mal záujem, dostal fotografiu alebo záložku s potterovskou tematikou.

Prvých 200 zákazníkov čakala za vytrvalosť odmena k nákupu v podobe tašky so znakom Darov Smrti zadarmo.

„V priebehu prvej hodiny po polnoci sa predalo trojciferné číslo kníh Harry Potter a Prekliate dieťa,“ informovala Anna Porubcová z kníhkupectva Martinus.

Ak ste sa včerajšej akcie nezúčastnili, máte čo ľutovať. Potešíme vás ale, knižiek je stále dosť. "Obe naše kníhkupectvá v Bratislave sú dostatočne zásobené a zároveň si môžu fanúšikovia Harryho Pottera objednať knižku aj cez náš e-shop, " dodala Porubcová .

Marketingový riaditeľ Panta Rhei Lukáš Bonk tiež potvrdil, že všetky kníhkupectvá v Bratislave aj po celom Slovensku sú dostatočne zásobené.

Čítajte aj: OBRAZOM: Noc výskumníkov upútala stovky detských zvedavcov. Prešli sa aj mozgom

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM