Alexandra Húsková Krimi

V predajni Baťa na Dunajskej ulici padol strop. Privalil jednu zákazníčku

Na poludnie v predajni Baťa padol strop aj s hliníkovou konštrukciou. V tom čase sa na mieste nachádzala jedna žena, ktorú strop privalil a museli ju spod hromady sutín vyslobodiť pracovníci obchodu. Zranená bola aj ďalšia zákazníčka. Ostatným zákazníkom sa našťastie nič nestalo.

Ilustračný obrázok k článku V predajni Baťa na Dunajskej ulici padol strop. Privalil jednu zákazníčku
Zdroj: Dnes24.sk

Pri vstupe v predajni topánok Baťa spadol strop s rozmermi približne 5 krát 5 metrov. Podľa našich informácií sutiny zavalili dve ženy – približne 60-ročnú zákazníčku, druhá žena mala poranenie na hlave.

„Bola som v strednej časti predajne a zrazu bolo počuť ohlušujúci rachot a vzápätí kúdole prachu. Po pár sekundách sme počuli ženský hlas ako kričí o pomoc,“ hovorí 63-ročná Gabriela, ktorá bola v tom čase v predajni.

„Nevedeli sme, čo sa stalo. Všade v predajni bol prach. Nikoho sme nevideli, iba veľkú hromadu sádrokartónového stropu, hliníkovej konštrukcie a kusy betónu. Pribehol sbs-kár a spolu s pracovníkmi obchodu začali vyhrabávať pani, ktorá bola zasypaná. Pani mala okolo 60-tky, našťastie vyšla zo sutín po svojich, celá ušpinená od prachu. Ďalšiu pani sme našli sedieť pred obchodom s veľkou hrčou na hlave a bez jednej topánky. Tvrdila, že jej nič nie je, volala manželovi,“ dodala Gabriela.

Podľa správy Michala Szeiffa z KR PZ došlo k zraneniam až troch osôb. Boli prevezené s ľahkými zraneniami k ošetreniu do jednej z Bratislavských nemocníc. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia.

Spadnutý strop u Baťu na Dunajskej ulici
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM