han Krimi

V Petržalke zahynul motocyklista: Osudnou sa mu stala zrážka s Mercedesom, FOTO

Smrť 60-ročného motocyklistu si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu popoludní na križovatke Kopčianskej a Bratskej ulice v bratislavskej Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku V Petržalke zahynul motocyklista: Osudnou sa mu stala zrážka s Mercedesom, FOTO
3
Galéria

Dnes (7. 3.) krátko po 15:00 h došlo v Mestskej časti – Petržalka na križovatke Kopčianskej ulice a Bratskej ulice k smrteľnej dopravnej nehode.

Informuje Polícia na sociálnej siete. „Podľa doposiaľ zistených informácii, vodič osobného motorového vozidla zn. Mercedes – Benz, pravdepodobne nedal prednosť 60-ročnému vodičovi motocyklu, a tak došlo k ich zrážke. Motocyklista pri tejto zrážke utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom,“ uvádza polícia na Facebooku.

V štádiu vyšetrovania

Ako ďalej približujú muži zákona, presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov.

„Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, plne sa venovali vedeniu vozidla a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona o cestnej premávke,“ píše sa v statuse na záver.

Aj toto stojí za prečítanie:

SMRŤ KOSILA NA CESTÁCH AJ V NEDEĽU O ŽIVOT PRIŠIEL MOTORKÁR Dnes (07.03.2021) krátko po 15:00 h došlo v Mestskej časti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, March 7, 2021
Smrteľná nehoda v Petržalke
3
Galéria
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM