Aktualizované Krimi

Pri transporte novorodenca sa v Petržalke zrazila sanitka s dvomi autami

V sanitke bolo bábätko v inkubátore, ktoré ihneď previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Pri nehode sa zranili aj lekári v sanitke.

Ilustračný obrázok k článku Pri transporte novorodenca sa v Petržalke zrazila sanitka s dvomi autami
4
Galéria

Pri transporte novorodenca v Bratislave sa zranili dvaja zamestnanci Národného ústavu detských chorôb (NÚDCH). „Napriek tomu, že sami utrpeli zranenie, sa v prvom rade sa postarali o dieťa, ktoré je v súčasnosti v starostlivosti našich lekárov,“ uviedlo pracovisko na sociálnej sieti. K dopravnej nehode malo dôjsť v piatok krátko pred 11:30 hod.

Hrozivá nehoda

„NÚDCH neposkytuje informácie o zdravotnom stave pacientov bez súhlasu zákonných zástupcov dieťaťa a rovnako informácie o zdravotnom stave dotknutých zamestnancov,“ zdôraznil ústav.

O nehode informovala aj polícia. „Podľa doterajších informácií prechádzal vodič na sanitke so zapnutým výstražným zvukovým a svetelným znamením po Panónskej ceste. Pri prechádzaní križovatky so Ševčenkovou ulicou došlo k stretu s vozidlom značky BMW X5. Pri náraze bolo následne vozidlo BMW odrazené do vozidla značky Citroën stojaceho v priestore križovatky,“ priblížila na sociálnej sieti.

Dychová skúška vodičov požitie alkoholu vylúčila. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 60-tisíc eur.

Okolnosti dopravnej nehody objasňujú policajti odboru dopravných nehôd.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM