Nina Táborská Správy

V nedeľu si lístky na webe dopravného podniku nekúpite. Služby internetového predaja budú nedostupné

Dopravný podnik Bratislava informuje cestujúcich, že v nedeľu (25.októbra 2015) v čase od 09:00 do 18:00 hodiny nebude možný internetový predaj predplatných cestovných lístkov na webe DPB. Dôvodom sú prípravy systémov na spustenie III. etapy IDS BK.

Ilustračný obrázok k článku V nedeľu si lístky na webe dopravného podniku nekúpite. Služby internetového predaja budú nedostupné
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Cestujúci si teda nebudú môcť cez webovú stránku dpb.sk dobiť elektronický predplatný cestovný lístok a rovnako tak nebude možné objednať si električenku online. „Dopravný podnik musí vykonať tieto technické úpravy, aby bol systém pripravený k termínu 1. novembra 2015, kedy je plánované spustenie III. etapy IDS BK,“ informovala Bratislava24.sk hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Ako informuje Dopravný podnik Bratislava, k týmto technickým úpravám počas nedele pristúpil z toho dôvodu, aby neblokoval podnikové predajne, ktoré sú otvorené v pracovnom týždni aj v sobotu. „Príprava systému by totiž blokovala systémy v predajniach a cestujúci by nemohli využívať žiadne služby,“ povedala Volfová.

Prečítajte si tiež: Trolejbusová doprava na Mierovej ulici bude tento víkend vylúčená

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM