Rôzne

V Malackách začali budovať záchytné parkovisko v blízkosti železničnej stanice

Prvým krokom je príprava a spevnenie podložia, súbežne s tým energetici pripravujú chráničku na káble vysokého napätia, ktoré vedie cez areál.

Ilustračný obrázok k článku V Malackách začali budovať záchytné parkovisko v blízkosti železničnej stanice
Zdroj: malacky.sk

V lokalite Píla v blízkosti železničnej stanice v Malackách začali práce na novom záchytnom parkovisku. Informovala o tom hovorkyňa mesta Ľubica Pilzová.

Práce ukončia v lete

„Prvým krokom je príprava a spevnenie podložia, súbežne s tým energetici pripravujú chráničku na káble vysokého napätia, ktoré vedie cez areál. Zabezpečenie kabeláže je nevyhnutnou podmienkou na začatie vlastných prác,“ spresnila.

Projekt Zvýšenie kapacity prestupného terminálu IDS v meste Malacky prostredníctvom vybudovania záchytného parkoviska P&R je financovaný z Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) v celkovej sume 818 548,82 eura. Samospráva projekt spolufinancuje vo výške päť percent, čo predstavuje sumu 43 081,52 eura. Parkovisko by malo byť hotové v lete.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM