Krimi

V Bratislave zmizlo 12-ročné dievča. Z TOHTO miesta sa ozvala naposledy, hľadá ju polícia

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu dievčaťa, oznámte na známe číslo 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave zmizlo 12-ročné dievča. Z TOHTO miesta sa ozvala naposledy, hľadá ju polícia
Zdroj: Dnes24.sk

AKTUALIZOVANÉ o 15:20 hod.: Pátranie po nezvestnej 12-ročnej Viviem Stimpergerovej, bolo oficiálne odvolané. Podarilo sa ju vypátrať. K zraneniu menovej nedošlo.

Polícia pátra po nezvestnom dievčati, ktoré sa naposledy ozvalo včera. Ako nezvestná Vivien povedala svojej mame, volala od známeho obchodného domu na brehu Dunaja, na Pribinovej ulici.

Pomôžte polícii

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 12-ročnej Vivien Stimpergerovej. Dievča dalo o sebe vedieť naposledy včera večer.

Menovaná komunikovala naposledy včera (29.12.2021) okolo 21.00 hod. telefonicky s matkou, ktorej mala uviesť, že sa nachádza v blízkosti obchodného domu na Pribinovej ulici,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Miesto, kde sa aktuálne Vivien pohybuje, nie je známe. Pomôžte preto polícii pri pátraní!

„Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu menovanej, nám oznámte na známe číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR – Bratislavský kraj,“ vyzýva verejnosť polícia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM