Tomáš Stupavský Rôzne

V Bratislave vznikne ďalších sto pracovných miest. Amazon chce rozširovať svoju pobočku

Spoločnosť Amazon dnes oznámila, že plánuje na Slovensku v roku 2015 vytvoriť 100 nových pracovných miest vo svojej pobočke v Bratislave, v ktorej v súčasnosti pracuje 600 zamestnancov.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave vznikne ďalších sto pracovných miest. Amazon chce rozširovať svoju pobočku
Zdroj: TASR

Otvorené sú pozície expertov v oblasti finančných operácií, podpory obchodníkov predávajúcich na európskych platformách Amazonu a tímy podporujúce katalóg produktov na webových stránkach Amazonu.

„Keď sme pred štyrmi rokmi otvorili pobočku v Bratislave, boli sme ohromení množstvom talentovaných ľudí, ktorých sme mali možnosť zamestnať. Sme nadšení, že môžeme ponúknuť uchádzačom ďalšie pracovné miesta aj v tomto roku. Hľadáme 100 nových kolegov, ktorí budú podporovať naše európske tímy v poskytovaní čo najlepšieho zážitku predávajúcim aj zákazníkom pri nakupovaní a predaji na Amazone,“ povedal viceprezident európskych operácií Amazonu Roy Perticucci.

Bratislavské centrum otvorili ako prvú pobočku Amazonu na území Slovenska v roku 2011. Zamestnanci sídliaci v Bratislave podporujú európske tímy Amazonu a obchodných partnerov regiónu EMEA, predovšetkým Nemecko, Veľkú Britániu, Francúzsko, Taliansko a Španielsko.

Spoločnosť hľadá nových spolupracovníkov pre oblasť finančných operácií, podpory obchodníkov, ktorí zabezpečujú primárny kontakt medzi Amazonom a jeho obchodnými partnermi, a pracovníkov pre oblasť správy spolupráce s obchodníkmi, ktorí im zabezpečujú podporu. Spoločnosť tiež ponúka pozície v tíme, ktorý podporuje katalóg produktov na webových stránkach Amazonu.

V súčasnosti sú k dispozícii pozície pre junior a senior odborníkov rovnako aj absolventov vysokých škôl. Dokonalými kandidátmi sú osoby plynule hovoriace dvoma cudzími jazykmi, ktoré majú špecifické odborné skúsenosti.

Informovala spoločnosť Amazon.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM