han Krimi

Stále sú na ÚTEKU: Títo dvaja pred rokom vykradli banku v Ružinove: Hľadajú ich po Európe

Na dvoch mužov je vydaný európsky príkaz na zatknutie. Keď ste ich niekde videli, či viete, kde by sa mohli nachádzať, obráťte sa na políciu.

Ilustračný obrázok k článku Stále sú na ÚTEKU: Títo dvaja pred rokom vykradli banku v Ružinove: Hľadajú ich po Európe
12
Galéria

Policajti z Trenčína žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po dvoch mužoch, Marošovi Breznickom z Nemšovej a Marošovi Frandoferovi z Bardejova. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Maroš Breznický má 31 rokov. Je vysoký 176 až 180 centimetrov, strednej postavy. Má krátke, tmavoplavé vlasy, na vrchnej časti hlavy má plešinu. Oči má tmavohnedé a na pravej časti tváre má dve materské znamienka.

Maroš Frandofer má 32 rokov. Je vysoký 170 až 175 centimetrov, štíhlej postavy. Má na krátko ostrihané tmavohnedé vlasy a tmavohnedé oči. Nosil dioptrické okuliare. >

Na oboch mužov vydal Okresný súd Bratislava II príkaz na zatknutie, na oboch je vydaný európsky príkaz na zatknutie za obzvlášť závažný zločin lúpeže – prepadnutie banky v Bratislave.

Akékoľvek informácie o hľadaných je možné poskytnúť telefonicky na tiesňovej linke polície 158, prípadne na sociálnej sieti formou súkromnej správy.

KLIKNITE aj na tieto články:

Detailný prepad banky v Bratislave
12
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM