Rôzne

Ubehol už rok... V Bratislave si pripomenú tragickú nehodu na Zochovej

Staromestská ulica v centre Bratislavy bude v pondelok približne od 19.00 h uzavretá. Dôvodom je pietna spomienka na tragickú dopravnú nehodu na zastávke Zochova.

Ilustračný obrázok k článku Ubehol už rok... V Bratislave si pripomenú tragickú nehodu na Zochovej
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že predpokladaný čas dopravného obmedzenia je niekoľko desiatok minút.

Priblížil, že počas obmedzenia nebude možný prejazd vozidiel od Hodžovho námestia v smere do Petržalky. „Súčasne je potrebné, aby vodiči počítali aj s dopravnými obmedzeniami na priľahlých uliciach v okolí Staromestskej ulice, a to najmä Pilárikovej ulice,“ dodal Szeiff.

Vodičov vyzval na rešpektovanie pokynov polície a pokiaľ to bude možné, aby sa tomuto úseku vyhli, prípadne na prejazd využili alternatívnu trasu.

„Presne rok po tejto tragédii organizujú študenti a študentky Univerzity Komenského, Slovenskej technickej univerzity a Vysokej školy múzických umení pietne podujatie, ktorým si uctia pamiatku obetí,“ ozrejmilo hlavné mesto na sociálnej sieti.

K nehode na zastávke Zochova na Staromestskej ulici v Bratislave došlo pred rokom po tom, ako auto s opitým vodičom narazilo do ľudí stojacich na zastávke. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a piatich zranených.

Aj TIETO články stoja za prečítanie!

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM