Rôzne Rôzne Rôzne

Tyršovo nábrežie bude patriť hasičom, ukážu svoju prácu aj techniku

Návštevníci sa môžu tešiť na ohňovú šou, ukážku bojového umenia Aikido, tanečné súbory a veľa iného. Pripravená je tiež výstava historickej a modernej hasičskej techniky.

Ilustračný obrázok k článku Tyršovo nábrežie bude patriť hasičom, ukážu svoju prácu aj techniku
Zdroj: Dnes24.sk

Tyršovo nábrežie v Bratislave bude dnes patriť hasičom. Pre ľudí chystajú ukážky svojej práce, prehliadku techniky, ale aj kultúrny program. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

„Návštevníci podujatia sa môžu tešiť na ukážky hasenia požiaru, prácu hasičov pri dopravnej nehode, leteckú záchranu topiacich sa z helikoptéry, ukážky činností pri zásahu s nebezpečnou látkou a podobné zaujímavosti z hasičskej praxe,“ uviedla Farkasová.

Pripravená je tiež výstava historickej a modernej hasičskej techniky. „Pre najmenších bude hasičský deň spestrený tematickými súťažami či maľovaním na tvár,“ doplnila Farkasová.

Podujatie sa začne o 10.00 h. Moderovať ho bude Michal Hudák. „Návštevníci sa môžu tešiť na ohňovú šou, ukážku bojového umenia Aikido, tanečné súbory Sweet girls, Fresh B, Flame Dance Company a La Adictiva. Svetoznáme hity zahrá Hudba Ministerstva vnútra SR a slovenské skladby ponúkne známa skupina POLEMIC,“ vymenovala Farkasová.

Pozrite si tiež: Čo vás tento víkend čaká v Bratislave

Foto: Ilustračné.

Hasiči na Tyršovom nábreží
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM