Krimi

Tragicky sa skončila dopravná nehoda na Starej Vajnorskej. Na ceste vyhasol život mladého motorkára

Na Starej Vajnorskej ulici v Bratislave sa zrazilo auto s motocyklom. Vodič motocykla pri nehode zomrel. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Ilustračný obrázok k článku Tragicky sa skončila dopravná nehoda na Starej Vajnorskej. Na ceste vyhasol život mladého motorkára
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo dnes popoludní, krátko po 16.00 h. „Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody rumunský vodič osobného motorového vozidla Opel Astra jazdiaci po Starej Vajnorskej ulici smerom na Tuhovskú ulicu nedal pri odbočovaní vľavo pravdepodobne prednosť 37-ročnému vodičovi motocykla, smerujúcemu do centra mesta,“ opísala Kurucová.

Záchranári sa pokúšali 37-ročnému Bratislavčanovi pomôcť, ale neúspešne. „Napriek vynaloženému úsiliu záchranárov na mieste dopravnej nehody zraneniam podľahol,“ doplnila Kurucová. Vodič osobného motorového vozidla zranenia neutrpel. Podľa dychovej skúšky vodič auta nepil alkohol.

„Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ poznamenala policajná hovorkyňa. Škody, ktoré vznikli na motocykli a aute, sú podľa odhadov vo výške stoviek eur.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM