Aktualizované VOCH Krimi

Autentické VIDEO z tragickej nehody na železničnom priecestí: Polícia vyzýva k opatrnosti

Nešťastie neďaleko hlavného mesta. Na železničnom priecestí v Ivanke pri Dunaji neprežil zrážku s vlakom 67-ročný muž, ktorý šoféroval auto.

Ilustračný obrázok k článku Autentické VIDEO z tragickej nehody na železničnom priecestí: Polícia vyzýva k opatrnosti
Zdroj: facebook.com/KRPZBA

Dopravnú nehodu už polícia vyšetruje. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

„Podľa doterajších informácii 67–ročný vodič vošiel napriek funkčnej signalizácii autom na železničné priecestie. Tam, bohužiaľ, došlo k stretu s vlakom, ktorý prechádzal uvedeným úsekom smerom na obec Bernolákovo. Po zrážke utrpel vodič osobného motorového vozidla zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ približuje polícia.

Polícia sa rozhodla zverejniť osudový moment, kedy muž s autom vošiel do dráhy vlaku. Dôvod je, aby si každý, kto sadne za volant a bude prechádzať cez priecestie, bol opatrný.

Polícia v tejto súvislosti opätovne vodičom pripomína, že je zakázané vchádzať na priecestie, ak sa dáva výstraha dvoma červenými, striedavo prerušovanými svetlami priecestného zabezpečovacieho zariadenia.

Rovnako to platí v prípade, ak sa spúšťajú, sú spustené alebo sa dvíhajú závory a je vidieť alebo počuť prichádzajúci vlak, prípadne je počuť jeho húkanie a pískanie.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: Facebook

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM