Krimi

Tragédia pri kúpaní na jazere: Utopil sa mladý muž, polícia pomáhala zúfalej žene

Policajti po príchode spozorovali rozrušenú ženu, ktorá sa rozbehla do jazera. Skočili do vody a ženu vytiahli na breh.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia pri kúpaní na jazere: Utopil sa mladý muž, polícia pomáhala zúfalej žene
Zdroj: TASR

Policajná hliadka bola v pondelok (18.6.) vo večerných hodinách privolaná k jazeru Bagrovka v katastrálnom území obce Ivanka pri Dunaji v okrese Senec. Na základe prijatého oznámenia na tiesňovú linku sa muž po skoku do jazera už nevynoril. Policajti po príchode spozorovali rozrušenú ženu, ktorá sa rozbehla do jazera. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Žena skončila v nemocnici

„Policajti skočili do vody a ženu brániacu sa pomoci vytiahli na breh. Záchranári poskytli 40-ročnej žene prvú pomoc a za účelom vykonania ďalších vyšetrení ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc,“ povedala policajná hovorkyňa.

Telo muža krátko pred 21:15 hod. vytiahli z jazera hasiči. „Ohliadajúci lekár skonštatoval u 26-ročného muža z Ružomberka smrť a na zistenie presnej príčiny odporučil vykonať pitvu,“ povedala Mihalíková. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Ilustračná fotografia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM