Aktualizované Rôzne Správy

TRAGÉDIA na Zochovej: Polícia je stále na mieste, doprava je obmedzená, rátajte s KOLÓNAMI

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu (2. 10.) krátko po 22.15 h auto do zastávky mestskej hromadnej dopravy.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA na Zochovej: Polícia je stále na mieste, doprava je obmedzená, rátajte s KOLÓNAMI
43
Galéria

AKTUALIZÁCIA o 15.00 hod.: Doprava na Staromestskej ulici bola obnovená, MHD zastavuje na zastávke Zochova.

AKTUALIZÁCIA 8.40 hod.: V okolí miesta tragickej nočnej nehody v centre Bratislavy sa momentálne tvoria kolóny súvisiace s dopravnými obmedzeniami, ktoré si vyžaduje vyšetrovanie okolností tragédie. Staromestská ulica je prejazdná len v ľavom pruhu, linky MHD zastávku Zochova odklonom míňajú. Informuje o tom Zelená vlna RTVS i Dopravný podnik Bratislava (DPB).

Policajti v centre hlavného mesta naďalej dokumentujú okolnosti nočnej tragickej nehody na zastávke Zochova. Vodičov vyzývajú na opatrnosť. Bratislavskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Využite iné trasy

Apelujeme na verejnosť, aby pri prejazde miestom tejto udalosti zvýšili svoju pozornosť a opatrnosť, pretože premávka bude usmerňovaná policajtmi v smere od Hodžovho námestia na Most SNP do jedného jazdného pruhu,“ uviedli policajti. Občanov vyzvali, aby na presun do Petržalky, ak je to možné, využili alternatívnu trasu.

Na zastávke Zochova zatiaľ MHD nestojí, je uzavretá.

„V smere do Mlynskej doliny odporúčame použiť linku 9 zo zastávky Kapucínska a na zastávke Lanfranconi prestúpiť na linku 31 a 39,“ spresnil bratislavský mestský dopravca.

Tragická nehoda

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu (2. 10.) krátko po 22.15 h auto do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si podľa záchranárov vyžiadala štyroch mŕtvych a šesť zranených. Polícia žiada svedkov tragickej nehody v centre Bratislavy, aby sa jej prihlásili.

Polícia pracuje na mieste tragédie na Zochovej
8
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Foto: Milan Hanzel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM