Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Otvorený parlament aj hrad či zmeny v MHD

Uplynulý týždeň nás šokoval, no priniesol aj veľa dobrých zážitkov.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Otvorený parlament aj hrad či zmeny v MHD
4
Galéria

O vznik a rozvoj klubu HC Bratislava sa pričinili všetci, ktorí milujú hokej

Príprava hokejistov HC Bratislava je už v plnom prúde, tím má za sebou niekoľko prípravných stretnutí a všetci fanúšikovia bratislavského hokeja sa už nevedia dočkať premiérového zápasu v 1. slovenskej lige. Klub HC Bratislava pôsobí na hokejovej mape Slovenska len dva roky. Viete, kto stál za jeho zrodom a čím všetkým si na začiatku musel prejsť?

Dozviete sa tu:

Smutná správa pre deti aj dospelých: Zomrel obľúbený zabávač Majster N (†71)

Vo veku 71 rokov zomrela jedna z najlegendár­nejších postáv slovenského mediálneho priestoru. Opustil nás Jozef Nodžák alias Majster N. Obľúbený a legendárny zabávač Jozef Nodžák alias Majster N prehral po dlhých dvoch rokoch statočný boj so zákernou chorobou.

Viac sa dočítate tu:

Parlament aj Bratislavský hrad budú v piatok otvorené pre verejnosť

Národná rada (NR) SR otvorila v piatok 1. septembra na Deň Ústavy SR brány verejnosti. Otvorený bol aj Bratislavský hrad. Návštevníci si okrem prehliadky priestorov, kam zvyčajne verejnosť nemá prístup, užili aj folklór, prehliadku policajnej a vojenskej techniky či národné plemená.

Fotky z akcie nájdete tu:

Na niektorých linkách MHD pribudnú nové zastávky. Je medzi nimi aj tá vo vašom okolí?

Koniec prázdnin je často spájaný s viacerými zmenami. Nielen medzi školákmi, ale aj v iných sférach života. Jednou z nich je aj bratislavská mestská hromadná doprava. Od 4. septembra totiž dôjde k zmenám v sieti zastávok.

Dočítate sa o nich tu:

Lidl sťahuje zo svojich predajní nakazené vajíčka. Radšej ich nejedzte!

Viacerými európskymi krajinami, vrátane Slovenska, otriasol v posledných dňoch škandál s pokazenými vajíčkami. Po ich konzumácii hrozili ľuďom vážne zdravotné ťažkosti. Ak ste si teda doteraz mysleli, že vajcia v našich obchodoch sú v poriadku, nemusí to byť úplne tak pravda.

Viac sa dočítate tu:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM