Tlačové správy

Tonik láka na svoju sviežu chuť aj v Bratislave. Vychutnajte si ho v originálnom autobuse

Nevšedný poschodový autobus, ktorého súčasťou je aj strešný bar, ponúka posedenie v štýlovom prostredí so sviežim Kinley tonikom v ruke.

Ilustračný obrázok k článku Tonik láka na svoju sviežu chuť aj v Bratislave. Vychutnajte si ho v originálnom autobuse
14
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Nie je nič lepšie ako osviežiť sa počas horúcich letných dní chladeným nápojom. Tonik Kinley s jeho mierne horkastou chuťou je na miešanie skvelých letných drinkov ako stvorený. Vychutnať si z neho vyčarené nápoje môžu Bratislavčania v štýlovom poschodovom autobuse, ktorý stojí pri Eurovea a predtým hostil svojich smädných návštevníkov pred Auparkom.

Originálny Kinley autobus

Poschodový autobus zaujme už z diaľky. Láka nielen na skvelú značku Kinley, ale aj na chytľavú hudbu dídžejov, ktorí tam rozohrávajú svoje sety. Stráviť príjemné chvíle relaxu môžete aj na mäkkých stoličkách v strešnom bare. Priamo z neho si s drinkom v ruke vychutnáte výhľady na rieku a dunajské nábrežie.

Šikovný barman vás privíta úsmevom a ponúkne na výber niektorý z originálnych letných nápojov v kombinácii s Kinley tonikom.

Najlepšie je ochutnať ich viac. K dispozícii je pestrý rad nealko drinkov inšpirovaný atmosférou svetových metropol či vynikajúca ponuka miešaných nápojov.

Ako nám prezradil barman, obľúbená je najmä chuť rebarbory, ktorá v kombinácii s Kinley tonikom vytvorí priam nebíčko v ústach a lavínu príjemných pocitov.

Pohodová chill out atmosféra je doplnená skvelou hudbou a s Kinley inšpiruje k tomu, že „život chutí lepšie po piatej“.

Zážitkový Kinley Bus vyštartoval na svoju chill-out tour už na konci júna. V júli sa zastavil v Prahe, v Brne a návštevníkov láka aj v Bratislave.

Alko i nealko varianty miešaných nápojov si vychutnáte v originálnom fotogenickom prostredí aj v piatok 22. 7. po 16.00 hod. pri Eurovea.

Zdroj: Coca-cola

Lákavá chuť toniku

Horkastá chuť toniku osviežuje ľudí už od 17. storočia, kedy mala údajne vzniknúť akási prvá verzia toniku, teda chinín rozpustený vo vode. Podľa legendy vyliečil grófku z Chinchónu. Na chuť výnimočne chutnému horkastému nápoju prišli aj Slováci. Spoločnosť Coca-Cola prezradila, že „Slováci vlani vypili viac ako 8 miliónov litrov toniku značky Kinley. V porovnaní s rokom 2020 ide o viac než tretinový nárast.

Coca-Cola nikdy nespí na vavrínoch. Najnovšie obohatila paletu svojich produktov o nápoj Kinley Tonic Zero, ktorý si zákazníkov získava svojou sviežou chuťou bez cukru.

Uvedenie tejto novinky na trh je súčasťou snahy spoločnosti Coca-Cola ponúkať aj alternatívy bez cukru a ďalej rozširovať základňu Zero produktov.

Kinley bus
14
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM