Jakub Forgács Správy

Tartanová dráha, doskočisko, či multifunkčné ihrisko... V Ružinove otvorili zrekonštruovaný športový areál

Skvelé správy pre športových nadšencov. V Ružinove môžu fanúšikovia behu využiť už druhý športový areál s modernou tartanovou dráhou, no nielen to...

Ilustračný obrázok k článku Tartanová dráha, doskočisko, či multifunkčné ihrisko... V Ružinove otvorili zrekonštruovaný športový areál
Zdroj: TASR

Areál je súčasťou športového areálu pri Základnej škole (ZŠ) Vrútocká, ktorý v stredu otvorili pre verejnosť. Cez letné prázdniny bude toto športovisko bezplatne otvorené denne od 7:00 do 21:00.

„Bežci už teda nemusia využívať len tartanovú bežeckú dráhu na Nevädzovej ulici, kam chodí behať množstvo ľudí,“ pripomenul starosta Ružinova Dušan Pekár (KDH). Tartanovú bežeckú dráhu dopĺňa doskočisko na skok do diaľky, multifunkčné ihrisko a trávnatá plocha s futbalovými bránkami. Areálom vedie taktiež nový chodník, sú tam nové lavičky a osvetlenie.

Ako informovala hovorkyňa Ružinova Miroslava Štrosová, rekonštrukcia areálu na Vrútockej vyšla ružinovskú samosprávu na 181 000 eur. Pred pár dňami Ružinov dokončil aj rekonštrukciu športového areálu ZŠ Medzilaborecká.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM