Nina Táborská Krimi

Streľba v bratislavskom Novom Meste. Všetko nasvedčuje tomu, že išlo o samovraždu

V stredu večer prijala polícia oznámenie o streľbe na terase jednej z bratislavských reštaurácií na Stromovej ulici. Po príchode policajtov sa zistilo, že strelné poranenie utrpel doposiaľ neznámy muž v oblasti hlavy a na mieste mu podľahol. Cudzie zavinenie vylúčené nie je.

Ilustračný obrázok k článku Streľba v bratislavskom Novom Meste. Všetko nasvedčuje tomu, že išlo o samovraždu
Zdroj: TASR

V neskorších večerných hodinách prijala novomestská polícia oznámenie, že na terase jednej z reštaurácií na Stromovej ulici mal neznámy muž utrpieť strelné poranenie. Policajná hliadka uvedené oznámenie okamžite preverila a jeho hodnovernosť po príchode na miesto bohužiaľ potvrdila.

Podľa doterajších zistení muž, ktorého totožnosť sa stále preveruje, utrpel strelné poranenie v oblasti hlavy, ktorému napokon na mieste podľahol.

Na mieste činu ležala aj strelná zbraň, ktorú pre účely kriminalistickej expertízy policajti zaistili. Ohliadajúci lekár cudzie zavinenie nevylúčil, presné príčiny smrti však určia až výsledky pitvy.

Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. V prípade, že mŕtvy muž si privodil smrť sám, trestné stíhanie bude hneď zastavené.

Informácie potvrdila policajná hovorkyňa Karin Považanová,

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM