han Krimi

STRAŠNÉ, čo spravil TENTO muž maloletému chlapcovi: Zdvihol ho nad hlavu a hodil o zem!

Pomôžte polícii pri objasnení nechutného trestného činu, ktorého sa dopustil dospelý muž. V boxerskom ringu na ihrisku spôsobil chlapcovi zlomeninu dvoch kostí na ruke.

Ilustračný obrázok k článku STRAŠNÉ, čo spravil TENTO muž maloletému chlapcovi: Zdvihol ho nad hlavu a hodil o zem!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia o tom informuje na Facebooku. „Počas boxerského zápasu vážne zranil maloletého chlapca a z miesta utiekol. Pomôžte nám v pátraní po neznámom "hrdinovi“," uviedla polícia.

Čo sa presne stalo?

Takto to opísali policajti: „Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyšetrujú okolnosti trestného činu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo 23.06.2023. Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ počas boxerského súboja v boxerskom ringu nachádzajúcom sa na detskom ihrisku, zdvihol nad hlavu maloletého chlapca a z výšky ho hodil o zem.“

Ako dodáva polícia, v dôsledku tohto konania utrpel maloletý zlomeninu oboch kostí ľavej ruky, ktorá si vyžiadala lekárske ošetrenie a hospitalizáciu.

„V tejto súvislosti pátrame po totožnosti mužov na videu. Akékoľvek informácie k ich totožnosti, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uzavreli muži zákona.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM