Nina Táborská Správy

Stavebné práce spomalia električky, mimo prevádzky je tiež viacero automatov na lístky

Do 3. júla budú na koľajovej trati a Nábreží arm. gen. L. Svobodu prebiehať nočné práce, súvisiace s prípravou na prestavbu priecestia pri novostavbe mestskej zóny Zuckermandel.

Ilustračný obrázok k článku Stavebné práce spomalia električky, mimo prevádzky je tiež viacero automatov na lístky
Zdroj: TASR

Ako informuje Dopravný podnik Bratislava, v noci 1.-2. júla a tiež 2.-3. júla v čase od 22:00 do 05:00 nasledujúceho dňa, sa budú na koľajovej trati na Nábreží arm. gen. L. Svobodu vykonávať stavebné práce a vodiči električiek v úseku Rybársky cech – zastávka „Chatam Sófer“, tak budú obojsmerne premávať so zvýšenou opatrnosťou.

Z dôvodu ďalších stavebných prác v Dúbravke – Brestovka pri zastávke Švantnerova sú aktuálne mimo prevádzky va automaty. Od včera je dôvodu prístavby objektu, ktorú realizuje obchodný reťazec, predajňa na ulici Sch. Trnavského v Dúbravke až do odvolania zatvorená. „Z tohto dôvodu sú v uvedenej lokalite mimo prevádzky automaty v Dúbravke – Brestovka, zastávka Švantnerova,“ inrofmovala Bratislava24.sk hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Ako doplnila, DPB v spolupráci so zástupcom investora zabezpečí, aby bola predajňa v Dúbravke čo najskôr opätovne sprevázdkovaná.

Od včera je taktiež mimo prevádzky ďalší automat. Z dôvodu rekonštrukcie križovatky automat nefunguje na Farského ulici.

„Prosíme cestujúcich, aby si cestovné lístky zakúpili vopred alebo v iných predajniach a automatoch DPB, novinových stánkoch či ďalších distribučných miestach,“ informuje DPB.

Nezabúdajte tiež, že metská hromadná doprava prešla na letný grafikon, viac sa dozviete tu: Pozor na zmeny v cestovných poriadkoch: Mestská hromadná doprava prechádza na letný režim

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM