Rôzne Správy

Stavba Apollo Nivy je hotová: TAKÉTO kancelárie sú snom každého zamestnanca + FOTO

Nová kancelárska budova poskytne priestor až 5-tisíc pracujúcim.

Ilustračný obrázok k článku Stavba Apollo Nivy je hotová: TAKÉTO kancelárie sú snom každého zamestnanca + FOTO
6
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Projekt Apollo Nivy po takmer troch rokoch výstavby dokončili. Prvý nájomcovia sa tam nasťahujú už tento rok. Informoval o tom developer projektu HB Reavis.

Apollo Nivy vzniklo z návrhu prestížneho londýnskeho štúdia MAKE Architects a slovenského Siebert + Talaš. Práve londýnsky dizajn je to, čím obohatí uličnú čiaru, ktorú na križovatke ulíc Prievozská a Mlynské nivy uzatvára verejný priestor v podobe námestia. Neprehliadnuteľné je aj logo vyrobené inovatívnou technológiou 3D tlače z betónu.

Veľký priestor na kancelárie

Apollo Nivy vďaka svojmu dizajnu a využitiu potenciálu pozemku dosiahlo plochu takmer 8 tisíc metrov štvorcových na jedno podlažie. Spolu tak na ôsmych podlažiach ponúka viac ako 55-tisíc metrov štvorcových prenajímateľnej plochy, čím získalo prvenstvo medzi kancelárskymi budovami v rámci regiónu CEE. Ide o priestor pre až 5 tisíc pracujúcich.

Pokoj v ruchu mesta

Zamestnanci budú môcť relaxovať vo vnútornom átriu. Dostatok zelene, miesta na sedenie, ale aj vodný prvok sú obkolesené stĺpovou kolonádou okolo celého obvodu átria. Cez tento priestor vedú vstupy do prevádzok, ktoré ponúknu všetky základné služby – bistro, potraviny, ale aj banku, či špeciálnu cyklokaviareň, ktorou sa dá suchou nohou prejsť do Cyklo Hub-u.

Do práce na bicykli

Cyklo Hub v Apollo Nivy ponúka viac ako dve stovky bezpečných a komfortných stojanov, cyklo umyváreň, náradie a stojan pre drobný servis, a tiež šatne so sprchami.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Apollo Nivy
6
Galéria
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM