Krimi

Starší muž odhalil svoju "pýchu" pred bežiacou ženou. Hrozí mu až trojročné väzenie

V utorok predpoludním sa mal 53-ročný muž z Maďarska dopustiť sexuálneho exhibicionizmu na cyklistickom chodníku v blízkosti jedného z Čunovských jazier.

Trest odňatia slobody až na tri roky hrozí v prípade preukázania viny 53-ročnému občanovi Maďarska, ktorý sa mal v priebehu utorka (3. 4.) dopustiť protiprávneho konania v katastrálnom území mestskej časti Bratislava-Čunovo.

„Podľa doterajších informácií mal muž v čase okolo 11:00 hod. na cyklistickom chodníku v blízkosti jedného z Čunovských jazier, počas toho ako uvedeným miestom bežala poškodená žena, úmyselne odhaliť pred ženou svoje prirodzenie,“ Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Nakoľko sa mal takýmto konaním dopustiť sexuálneho exhibicionizmu ako aj verejného pohoršenia, žena z miesta utiekla a kontaktovala políciu.

Trestný čin výtržníctva

Muž bol hliadkou Policajného zboru obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. „Po vykonaní potrebných úkonov bolo povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva 53-ročnému Gáborovi K.,“ uviedol Szeiff.

Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia, vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. Poverený príslušník PZ zároveň v tejto súvislosti podal prokurátorovi podnet na vydanie návrhu na podanie obžaloby.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM