Ľubomír Hudačko Samospráva

Starostkou Karlovej Vsi chce byť opäť aj Iveta Hanulíková: Potvrdila svoju kandidatúru!

Novembrové komunálne voľby sa blížia a preto sa rozrastá počet kandidátov na horúce fleky starostov. Jeden z nich, v Karlovej Vsi, by rada opäť obsadila aj súčasná hlava Iveta Hanulíková. Aké má priority?

Ilustračný obrázok k článku Starostkou Karlovej Vsi chce byť opäť aj Iveta Hanulíková: Potvrdila svoju kandidatúru!
Zdroj: Webnoviny.sk

Iveta Hanulíková má ambíciu pokračovať na svojom poste v treťom volebnom období za sebou. V rokoch 2014–2018 by chcela ako starostka pokračovať v rozbehnutých projektoch. Jedným z jej najväčších priorít bude vybudovanie zariadenia pre seniorov.

„Potrebujeme ho, obyvateľstvo Karlovej Vsi starne a aj na základe stretnutí s občanmi viem, že o takéto zariadenie je záujem,“ uviedla Hanulíková. Chce sa tiež venovať aj obnove karloveskej lodenice, rozširovaniu kapacity materských škôl a revitalizácii športovísk. „Určite si to zaslúži napríklad športovisko v areáli ZŠ na Majerníkovej ulici, ktoré využíva veľmi veľa Karlovešťanov,“ skonštatovala starostka.

Cieľom Hanulíkovej by bolo aj udržať trend pozitívneho hospodárenia mestskej časti, ktorá počas predchádzajúcich dvoch rokov skončila s prebytkom viac ako 500 000 eur. „Práve vďaka týmto peniazom môžeme napríklad opravovať školy bez toho, aby sme museli mestskú časť zaťažovať úvermi,“ dodala Hanulíková. „V prvom rade chcem byť vnímaná ako občiansky kandidát i s podporou Smeru a iných, ktorí chápu, že problémy mestskej časti nie sú ani ľavicové, ani pravicové,“ uviedla na margo svojej kandidatúry Hanulíková. „Veľká politika nemá v komunále čo robiť,“ dodala.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM