Krimi

Starenka naletela podvodníkom: Z balkóna vyhodila 11-tisíc eur!

Polícia vyšetruje ďalší podvod na senioroch. Obeťou je 90-ročná babička.

Ilustračný obrázok k článku Starenka naletela podvodníkom: Z balkóna vyhodila 11-tisíc eur!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Polícia vyšetruje pondelkový (3. 10.) zločinu podvodu, pri ktorom doposiaľ neznámy páchateľ obral 90-ročnú seniorku z Petržalky o 11-tisíc eur. V tejto súvislosti sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc pri pátraní po identite podvodníka. Bratislavskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Známa historka

Seniorke mal podvodník zavolať z neznámeho čísla predstierajúc, že je jej syn, ktorý pri dopravnej nehode zranil dieťa a potrebuje finančnú hotovosť 11-tisíc eur.

„Seniorka podľa pokynov neznámeho muža vyhodila z balkóna svojho bytu požadovanú hotovosť, ktorú z trávnika zobrala neznáma osoba,“ priblížili policajti. Poškodená neskôr zistila, že jej syn nemal žiadnu dopravnú nehodu.

Prečítajte si tiež

Ako vyzeral?

Polícia v súvislosti s prípadom poskytla verejnosti opis muža, ktorý má približne 40 až 45 rokov, je silnejšej postavy a na sebe mal oblečené krátke rifľové nohavice, biele tričko s nápisom, biele tenisky a plátenný klobúk bledej farby.

„V prípade akýchkoľvek informácií o osobách a skutočnostiach súvisiacich s prípadom nám ich oznámte na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzvali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM