Aktualizované han Hokej Šport

ŠOKUJÚCA správa z hokejového prostredia: Dušan Pašek mladší sa obesil!

To snáď nie je pravda... Len dva dni po smrti hokejistu Borisa Sádeckého († 24) z bratislavského klubu Capitals zasiahla Slovensko ďalšia krutá správa. Dušan Pašek († 36) mladší mal spáchať samovraždu.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCA správa z hokejového prostredia: Dušan Pašek mladší sa obesil!
Zdroj: Facebook.com/dusan.pasek.1

Ako uvádza portál čas.sk, bývalý profesionálny hokejista a naposledy generálny riaditeľ tímu Bratislava Capitals mal spáchať samovraždu na bratislavskej Kolibe.

K smrti Dušana Pašeka prišlo iba dva dni po tom, ako v tom istom klube zomrel vo veku 24 rokov útočník Boris Sádecký. Ten minulý piatok skolaboval na ľade rakúskeho Dornbirnu a bol vo vážnom stave.

Podľa informácií Dnes24.sk mal niekdajší útočník Slovana Bratislava, HC Košice, HK Skalica, ŠHK 37 Piešťany či HC 05 Banskej Bystrice spáchať samovraždu na Kolibe. Siahnuť na život si mal obesením.

„Dnes krátko pred 08.15 h sme na linke 158 prijali oznámenie o náleze tela muža bez známok života, ktoré spozorovala náhodná okoloidúca žena v lese na bratislavskej Kolibe. Policajti hodnovernosť tohto oznámenia v krátkom čase na mieste preverili a potvrdili. Totožnosť osoby je polícii známa, ide o 36-ročného muža. Vyšetrovaním bližších okolností tohto prípadu sa v súčasnosti zaoberajú policajti odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave III.,“ uviedol hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff pre noviny.sk.

„Je to obrovská strata pre slovenský šport a pre každého, kto Dušana poznal. Mal pred sebou celý život a veľké plány, ako pomôcť slovenskému hokeju. Bol to môj najlepší priateľ a jeho smrť ma hlboko zasiahla. Chcem zároveň vyjadriť úprimnú sústrasť jeho najbližšej rodine,“ uviedol na facebookovej stránke Bratislava Capitals prezident klubu Ivo Ďurkovič. Účastník Ice Hockey League bude o ďalšom pokračovaní klubu informovať v najbližších dňoch.

Aj otec…

Neuveriteľným paradoxom je, že aj jeho otec, slávny československý reprezentant Dušan Pašek, tiež mal odísť z tohto sveta dobrovoľne. Pred 23 rokmi sa zastrelil v bratislavskej kancelárii, neďaleko zimného štadióna.

Dušan Pašek ml. bol syn legendárneho útočníka Slovana Bratislava a československej reprezentácie Dušana Pašeka st. Aj slávny „Ceco“ zomrel tragicky, keď ho 14. marca 1998 našli zastreleného v jeho pracovni, smrť vtedajšieho prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) oficiálne uzavreli ako samovraždu.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM