Rôzne Správy

Sodoma Gomora na cestách v Bratislave! Na mnohých miestach sa zdržíte aj polhodinu

Doprava v Bratislave sa v stredu ráno na niektorých miestach komplikuje.

Ilustračný obrázok k článku Sodoma Gomora na cestách v Bratislave! Na mnohých miestach sa zdržíte aj polhodinu
Zdroj: TASR/Štefan Puškáš

Doprava v Bratislave sa v stredu ráno začína na niektorých miestach opäť komplikovať. Hlásené sú dopravné nehody i kolóny. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehody v Dúbravke aj Petržalke

Nehodu dokumentujú v Dúbravke, na križovatke Saratovskej a Drobného, kde sa zrazili dve autá. Blokovaný je najmä smer von z mesta, vodiči sa môžu krátko zdržať. Nehodu odstraňujú aj na Popradskej smerom z Vrakune do centra, na úrovni cintorína. Autobus a osobné auto tam blokujú pravý jazdný pruh, vodiči musia počítať so zdržaním.

So zdržaním treba pre nehodu počítať aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D1 z Trnavy i na výjazde z Petržalky na Most SNP, kde je blokovaný ľavý jazdný pruh.

Nehoda sa stala aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 pred odbočkou Petržalka/Pečňa.

Prejazdný je tam iba ľavý jazdný pruh, vodiči si postoja v kolóne 20 minút. Nehoda je hlásená aj na Račianskej ulici pri Mladej Garde smerom do centra, kde treba rovnako počítať so zdržaním. Nehodu dokumentujú aj na vjazde do Lamača zo Záhorskej Bystrice, na kruhovom objazde, kde sa zrazili sa dve autá.

V Bratislave na Slovnaftskej ceste je zároveň uzavreté železničné priecestie, obchádzka vedie po súbežnom priecestí. Rýchlosť je obmedzená na 30 kilometrov za hodinu.

Približne s 20-minútovým zdržaním treba počítať aj na diaľnici D1 od nákupného centra na Ivanskej ceste po Prístavný most, i na kruhovom objazde vo Vrakuni v smere do centra.

Zhruba 15-minútové zdržanie hlásia vodiči na vjazde do Bratislavy po D2 zo Stupavy, ale aj na Račianskej smerom do centra mesta. Do desať minúť si vodiči postoja na D2 na trase Stupava – Lamač – Sitina, ako aj na D1 na trase Zlaté piesky – Prievoz – Prístavný most.

Foto je ilustračné

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM