Nina Táborská Správy

Sobotňajší pochod v Bratislave: Vedenie mesta odmieta šírenie nenávisti

Vedenie hlavného mesta na čele s primátorom hlavného mesta Ivom Nesrovnalom odmieta akékoľvek šírenie nenávisti a popieranie základných práv a slobôd.

Ilustračný obrázok k článku Sobotňajší pochod v Bratislave: Vedenie mesta odmieta šírenie nenávisti
Zdroj: Dnes24.sk

„Európu sužuje migračná kríza a my sa musíme k tomu postaviť nielen politicky, ale aj ako ľudia, preto je doležité komunikovať a o súčasných problémoch rozhodovať spoločne, nie stavať sa jeden proti druhému. Nemôžeme medzi sebou šíriť nenávisť, popierať základné ľudské práva. Bratislava bola a aj je multikultúrne mesto a tak by to malo zostať,“ vyjadril svoj postoj primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal v súvislosti s ohláseným pochodom Spoločne za Slovensko, proti islamizácii Európy a imperializmu USA, ktorý je ohlásený na zajtra, sobotu 12. septembra 2015.

Tento postoj primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal vyjadrí aj priamo účasťou na koncerte Výzva k ľudskosti, ktorý sa uskutoční v sobotu 12. septembra na Hviezdoslavovom námestí.

Prečítajte si tiež: V Bratislave môže byť počas soboty rušno. Mierumilovný Koncert k ľudskosti sa koná v jeden deň spolu s Pochodom proti islamizácii

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM