Hokej

Slovan Bratislava získal do svojich radov ďalšiu posilu. Špirko podpísal kontrakt do konca apríla 2016

Slovenský zástupca v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) Slovan Bratislava získal do svojich radov ďalšiu posilu. Vedenie "belasých" sa dohodlo na kontrakte do 30. apríla 2016 s útočníkom Rastislavom Špirkom. Informoval o tom oficiálny web klubu.

Ilustračný obrázok k článku Slovan Bratislava získal do svojich radov ďalšiu posilu. Špirko podpísal kontrakt do konca apríla 2016
Zdroj: TASR

Tridsaťjedenročný hokejista má bohaté skúsenosti z KHL, nasledujúca sezóna v nadnárodnej súťaži bude už jeho piata. Postupne hral v tímoch Lev Poprad, Avtomobilist Jekaterinburg, Spartak Moskva a naposledy obliekal dres Amuru Chabarovsk. Celkovo v KHL nastúpil na 205 zápasov a na konto si pripísal 84 bodov.

Odchovanec martinského hokeja v minulosti skúšal šťastie aj za morom, kde si vyskúšal juniorské súťaže USHL a NCAA. Okrem toho v slovenskej extralige hral za Martin a počas kariéry strávil tri roky aj v českej najvyššej súťaži. S Pardubicami v roku 2010 získal aj majstrovský titul. Je tiež členom širšieho kádra slovenskej reprezentácie, v A-tíme odohral 35 duelov.

Prečítajte si tiež: Slovan povedie Říha, najbližšími cieľmi vyrovnanie dlhov a podpis zmlúv

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM