KAW Rôzne Správy

Skvelý kúsok pre zberateľov: V Bratislave môžete získať ďalšiu 0 eurovú BANKOVKU

Ak si bankovku kúpite priamo v bratislavskej ZOO, prispejete na rozvoj zoologickej záhrady.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý kúsok pre zberateľov: V Bratislave môžete získať ďalšiu 0 eurovú BANKOVKU
4
Galéria

Zberatelia 0 Euro Souvenir bankoviek, zbystrite! Už o pár dní si v Bratislave budete môcť kúpiť ďalšie vydanie jedinečných zberateľských kúskov.

K výročiu založenia ZOO

Bratislavská ZOO informovala, že už v piatok 22. 10. 2021 nastane dlho očakávaná chvíľa. V pláne bolo spustiť predaj už minulý rok, prekazila to však pandémia.

„Spúšťame predaj nula eurovej bankovky. Ide o edíciu k 60. výročiu založenia Zoo Bratislava vydanú v náklade 5-tisíc kusov. Budeme sa tešiť hlavne na vás milí zberatelia,“ informuje ZOO Bratislava na sociálnej sieti.

Predaj bankovky sa začne s otvorením ZOO o 10:00 hod. Bankovku dostanete v zooshope, ktorý sa nachádza vo vnútri zoologickej záhrady.

„Vstup do zooshopu bude podliehať platným opatreniam a bude sa riadiť takzvaným OTP režimom (očkovaný, testovaný, prekonal). Na plynulý priebeh bude dohliadať mestská polícia a SBS,“ dodáva ZOO.

Bankovku si budete môcť kúpiť za 4 eurá. Na jednu osobu so vstupenkou bude možné si zakúpiť až 5 bankoviek. Dôležité je tiež pripomenúť, že kúpou tohto suveníru prispejete na rozvoj ZOO Bratislava.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Vlci v ZOO Bratislava
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM