Kultúra

Ružinov poteší rodiny s deťmi aj seniorov. Budú pozerať filmy zadarmo

Rozprávkové premietania Ružinovského detského kina budú opäť v priestoroch kina v Spoločenskom dome Nivy vždy poslednú sobotu v mesiaci.

Ilustračný obrázok k článku Ružinov poteší rodiny s deťmi aj seniorov. Budú pozerať filmy zadarmo
Zdroj: Facebook

Mestská časť Bratislava-Ružinov ešte v roku 2016 v spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov a kinom Nostalgia rozbehli projekt bezplatného premietania pre seniorov. Vlani sa tento projekt rozšíril aj o kategóriu ružinovských rodín s deťmi. Kiná zadarmo v Spoločenskom dome Nivy budú pokračovať aj tento rok.

Iluzionista aj Ovečka Shaun

„Projekt bezplatného premietania pre našich seniorov a rodiny s deťmi sa nám osvedčil. Kino Nostalgia má svoje čaro a je dôležité, aby aj v dnešnej dobe ľudia spolu trávili viac času. Takto si môžu pozrieť kvalitný film a potom sa o ňom môžu porozprávať, či si len oddýchnuť a načerpať nové sily,“ uviedol starosta Ružinova Dušan Pekár.

Už v pondelok 15. januára 2018 o 14:00 hod. sa skôr narodení Ružinovčania môžu tešiť na film Iluzionista. Ďalšie bezplatné premietania ich budú čakať každý druhý pondelok v mesiaci v rovnakom čase.

Pre ružinovské rodiny s deťmi je zas v sobotu 27. januára 2018 o 16:00 hod. pripravená rozprávka Ovečka Shaun. Rozprávkové premietania Ružinovského detského kina, ktoré pripravili Cultus Ružinov a MČ Bratislava-Ružinov v spolupráci s kinom Nostalgia, budú opäť v priestoroch kina v Spoločenskom dome Nivy vždy poslednú sobotu v mesiaci.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM