Aktualizované Správy Samospráva

Ružinov pokračuje v blokovom čistení ulíc v lokalite Nivy

Ulice v lokalite Nivy bude ružinovská samospráva čistiť. Miestni obyvatelia si musia dávať pozor, kde budú parkovať.

Ilustračný obrázok k článku Ružinov pokračuje v blokovom čistení ulíc v lokalite Nivy
Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavský Ružinov pokračuje od pondelka 24. apríla v blokovom čistení ulíc v lokalite Nivy. Tá je celkovo rozdelená na osem častí.

Blokové čistenie pritom zahŕňa ručné a strojové zametanie ciest, čistenie kanálových vpustov, ako aj prípadné práce na zeleni, napríklad orezy stromov, škarpírovanie či rezy živých plotov.

Zákaz parkovania

V praxi to bude zároveň znamenať zákaz parkovania na konkrétnej ulici v deň čistenia v čase od 8:00 hod. do max. 15:00 hod., teda do ukončenia prác. Mestská časť v tejto súvislosti žiada obyvateľov o ústretovosť pri vykonávaní týchto prác, rešpektovanie prenosných dopravných značiek a preparkovanie áut.

„Upozorňujeme, že v prípade nerešpektovania budú vozidlá odtiahnuté,“ uvádza miestny úrad na webovej stránke. Na nej je zverejnený aj kompletný harmonogram čistenia.

Tohtoročné blokové čistenie Nív začalo v pondelok 24. apríla 2017 lokalitami – Bazová, Koceľova, Kvačalova, Rastislavova a Nitrianska ulica. V utorok 25. apríla 2017 je na rade Gemerská a Kohútová ulica. V stredu 26. apríla 2017 sa zamestnanci Ružinovského podniku verejnoprospešných služieb, a. s. presunú na Plátennícku ulicu. Blokové čistenie komunikácií bude pokračovať 2. mája 2017 ďalšími časťami Nív a potrvá do 14. júna 2017.

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM