Tomáš Stupavský Kultúra

ROZHOVOR: Finále Miss Universe je už za dverami, no naša kráska nervozitu nepociťuje

Ďaleko za oceánom v slnečnom meste Miami sa dnes uskutoční dlho očakávaný finálový večer súťaže Miss Universe. Kráska z Bratislavy Silvia Prochádzková je na svoj veľký moment sto-percentne pripravená a prichystaná reprezentovať Slovensko pred celým svetom v tom najlepšom svetle.

Ilustračný obrázok k článku ROZHOVOR: Finále Miss Universe je už za dverami, no naša kráska nervozitu nepociťuje
Zdroj: Dnes24.sk

O pár hodín to vypukne. Celý modelingový svet upriami svoju pozornosť na južný cíp Spojených štátov amerických, kde je na programe svetové finále Miss Universe. V Miami sa to teraz hemží pôvabnými ženami a samozrejme medzi nimi nájdeme aj zástupkyňu našej krajiny. Bratislavčanka Silvia Prochádzková nám priamo z Miami stihla tesne pred finále poskytnúť exkluzívny rozhovor:

Ako zvládaš posledné chvíle pred „veľkým finále“?

Posledné dni pred finále sú najnáročnejšie. Svedomito sa pripravujem, snažím si dávať pozor na správnu stravu, aj keď som posledné dni unavená a trochu nachladená.

Cítiš nejakú nervozitu?

Absolútne nie, skôr cítim vzrušenie z veľkolepej akcie, ktorá na mňa čaká. Ak niekto vie co je jeho prácou nemá mať prečo nervozitu.

Vládne medzi finalistkami čoraz viac napätá atmosféra?

Medzi nami je to stále rovnaké. Dá sa povedať, že sa skôr medzi nami upevňujú kamarátstva, keďže sme všetky unavené a nachladené z večne pustenej klimatizácie. Čiže nemáme náladu na riešenie malicherností.

Si už sto-percentne pripravená na finále?

Nič nie je tak dokonalé, aby nemohlo byť ešte lepšie. Ale áno mám pocit, že som pracovala na sebe dostatočne dlho na to, aby som seba aj našu krajinu odprezentovala čo najlepšie.

Chvíle v Miami si asi skutočne užívaš, nie je ti tam dlho?

Ani neviem ako rýchlo to ubehlo, keďže sme mali každý deň nabitý program. Miami sa mi veľmi páči a rátam s tým, že sa sem vrátim ešte tento rok, ale už iba na dovolenku. Okrem toho v USA navštívim aj New York, keďže som dostala nové pracovné ponuky z čoho mám obrovskú radosť.

Prihodilo sa ti počas pobytu v Miami niečo nezvyčajné?

Všetko čo tu zažívam je nezvyčajné, ale ak mám prezradiť niečo čo ma naozaj prekvapilo tak ma napadá jedna milá vec. Ako jediná som dostala na skúšku pred finále jednu večernú róbu a druhú na finálový večer od top návrhárky Sherri Hill.

Čo ti bude po skončení najviac chýbať?

Chýbať mi budú ľudia, ktorých som tu stretla. Mám tu mnoho nových priateľov, obľúbila som si náš tím mejkap artistov aj vlasových dizajnérov a určite mi bude ľúto za slnečným počasím.

Aký odkaz máš pre našich čitateľov?

Pozdravujem všetkých a nezabudnite mi držať palce a ak nebudete veľmi unavení pozerajte online svetové finále Miss Universe!

Prečítajte si tiež: ROZHOVOR: Má Bratislava najkrajšiu ženu na svete? Silvia Prochádzková patrí medzi horúce favoritky Miss Universe

Foto zdroj: Facebook – Silvia Prochádzková

Miss Universe Silvia Prochádzková
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM