Rôzne

Romantika v oblakoch: Vychutnajte si lahodné menu v 50-metrovej výške

Opäť je tu šanca precítiť gurmánsky zážitok od najlepších šéfkuchárov pri dychvyrážajúcom výhľade na hlavné mesto.

Ilustračný obrázok k článku Romantika v oblakoch: Vychutnajte si lahodné menu v 50-metrovej výške
6
Galéria
Zdroj: Dinner in the Sky Slovensko

Po minuloročnom úspechu stolovania v oblakoch na Tyršovom nábreží, v blízkosti Starého mosta, sa Bratislavčania môžu tešiť na gurmánsky zážitok s výhľadom na mesto aj v roku 2017. Svetoznáma Dinner in the Sky sa opäť vracia na Slovensko s eventom BRATISLAVA IN THE SKY 2017.

50 metrov nad zemou

Ak patríte k tým, ktorí radi experimentujú a jedlo vám najviac chutí na vzduchu, nenechajte si ujsť nezabudnuteľný zážitok stolovania v oblakoch. Kuchyňu najlepších šéfkuchárov si môžete vychutnať s výhľadom na mesto v 50-metrovej výške.

Aj tento rok sa bude akcia konať v centre Bratislavy, kde bude stôl pre 22 hostí, o ktorých sa bude starať šéfkuchár a tím čašníkov. Jedlo budú servírovať zo stredu stola. Gastronomický zážitok ako žiadny iný môžete prežiť počas niektorého zo štyroch júlových termínov: 20., 21., 22. a 23. júl 2017.

Vybrať si môžete z piatich rôznych balíčkov, v závislosti na menu a na tom, ako dlho si chcete tento zážitok vychutnať. Balíčky Bratislava in the Sky sa pohybujú v cenovom rozpätí od 25 – 109 eur. Napríklad balíček Brunch in the Sky zahŕňa zdvihnutie so svetoznámou reštauráciou Dinner in the Sky, Brunch menu a nealkoholické nápoje, šampanské. Vďaka tomuto balíčku prežijete v oblakoch 35 minút za 39 eur. Všetky balíčky aj s cenami a popisom nájdete TU.

Akcie sa môžu zúčastniť aj hostia na invalidných vozíkoch a ľudia s ľahkým zdravotným postihnutím.

Nezabudnite prísť na miesto 30 minút pred zdvihom.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM