Ľubomír Hudačko Samospráva

Rodičia, TOTO je pre vás dobrá správa: S deťmi budete môcť na Štrkovci využiť nové športovisko!

Multifunkčné ihrisko s umelým povrchom ponúka možnosti hrať futbal, volejbal či basketbal. V areáli pribudol aj nový chodník, lavičky a odpadkové koše. To všetko pre rodičov so svojimi ratolesťami na sídlisku Štrkovec. Práve tam pribudne nové športovisko!

Ilustračný obrázok k článku Rodičia, TOTO je pre vás dobrá správa: S deťmi budete môcť na Štrkovci využiť nové športovisko!
Zdroj: TASR

Nelen deti zo základnej školy na Medzilaboreckej ulici, ale aj ostatní obyvatelia bratislavského sídliska Štrkovec sa môžu po prázdninách tešiť na vynovené športovisko. Po nedávno opravenej antuke okolo Štrkoveckého jazera to je v krátkom čase už druhé športovisko v tejto lokalite.

„Dobrou správou pre obyvateľov mestskej časti Ružinov je, že sme od zhotoviteľa prevzali ďalší vynovený školský areál,“ povedal zástupca starostu Ružinova Ján Buocik. V areáli základnej školy pribudla nová tartanová dráha a multifunkčné ihrisko. „Priaznivcov behu v zrekonštruovanom areáli školy poteší moderný bežecký ovál s dvoma tartanovými dráhami a doskočiskom na skok do diaľky,“ spresnil ružinovský starosta Dušan Pekár. Celková rekonštrukcia stála ružinovskú samosprávu 162 000 eur.

„Ružinov sa stáva slovenským unikátom, ide už v poradí o tretiu tartanovú dráhu na našich školách a verím, že tento rok stihneme zrevitalizovať aj štvrtý areál ZŠ v Ružovej doline,“ dodal Buocik. Okrem toho ďalšiu tartanovú dráhu s multifunčným ihriskom buduje súkromný investor pre základnú školu na Kulíškovej ulici. Všetky areály sú po revitalizácii zdarma prístupné širokej verejnosti.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM