han Rôzne

RODIACA mamička uviazla v zápche v tuneli Sitina: Nebyť policajtov, ktorí išli okolo...

Radšej ani nepomyslieť na to, čo sa mohlo stať, keby... V tuneli Sitina sa stala dopravná nehoda, čo spôsobilo kolaps na cestách a mladej budúcej mamičke hrozili komplikácie. Išla totiž rodiť.

Ilustračný obrázok k článku RODIACA mamička uviazla v zápche v tuneli Sitina: Nebyť policajtov, ktorí išli okolo...
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

O nepríjemnej situácii informuje polícia na Facebooku. „V situácii kedy je každá minúta navyše drahocenná ako zázrakom boli nápomocní naši kolegovia,“ uviedli na úvod policajti v príspevku.

„Presne v čase, kedy sa presúvala rodiaca mamička so svojím manželom do pôrodnice došlo v tuneli Sitina k dopravnej nehode. Cestná premávka sa tým spomalila a začali sa tvoriť v tomto úseku rozsiahle kolóny. Mladým rodičom tak hrozilo dlhé čakanie. Od zdržania ich zachránila hliadka dopravnej polície,“ opísali celú situáciu na sociálnej sieti.

Úprimné poďakovanie

Práve mužom zákona sa následne ozval muž zo spomínaného páru s tým, že sa dvom policajtom chcel poďakovať: „Dovoľte mi kontaktovať vás ohľadom poďakovania vašim kolegom, ktorí mne a mojej rodiacej manželke poskytli sprievod do pôrodnice, nakoľko sme uviazli v zápche. Touto cestou by sa im chceli veľmi pekne poďakovať za ich ochotu a profesionalitu, nakoľko vďaka nim pôrod prebehol hladko a všetko sme stihli načas.“

„Bez nich by sme stáli v kolóne minimálne 40 minút a viem, že ten čas by bol pre nás bez ich pomoci veľmi ťažký,“ dodal šťastný otecko.

Výber z aktuálnych tém:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM