KAW Rôzne Správy

Radosť aj veľký rešpekt: Starosta TEJTO mestskej časti sa stane šťastným OTECKOM!

Správy o narodení dieťatka prinášajú veľkú radosť aj v nie práve najľahších časoch.

Ilustračný obrázok k článku Radosť aj veľký rešpekt: Starosta TEJTO mestskej časti sa stane šťastným OTECKOM!
Zdroj: Martin Chren

Korona nekorona, bociany aktuálne vo veľkom navštevujú známe tváre. Najnovšie „prinesú“ dieťatko do rodiny jedného z bratislavských starostov.

Šťastie aj rešpekt

Šťastným oteckom sa stane starosta Ružinova Martin Chren. „Za posledné dva roky sa nám v Ružinove podarilo veľa dobrých vecí a ešte viac máme rozbehnutých. A som na to hrdý. No ako to v živote býva, tie najšťastnejšie okamihy prichádzajú nečakane a z úplne inej strany, než si človek pôvodne myslel,“ rozpísal sa na sociálnej sieti starosta, ktorého čaká v živote veľká zmena.

„O pár týždňov sa môj život od základu zmení – a už sa toho doma nevieme dočkať. S mojou Radkou sme nadšení, šťastní, tešíme sa, aj máme trochu strach a rešpekt, asi ani neviem nájsť dostatok správnych slov, ako opísať tú emóciu… keď položíte ruku na bruško a nový život vám zvnútra svojim kopaním dá najavo, že sa už teší na tento svet. Bude to malý nindža, teda aspoň podľa toho kopania,“ snaží sa zachytiť svoje pocity Martin Chren.

Starosta Ružinova zároveň dodáva, že si v najbližších mesiacoch zrejme vyberie pár dní z nevyčerpanej dovolenky.

Zdroj: Bratislava - Ružinov

Milí moji fejsbúkoví priatelia, Ružinovčania, za posledné dva roky sa nám v Ružinove podarilo veľa dobrých vecí a ešte...

Posted by Martin Chren - starosta Ružinova on Monday, November 9, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM