han Správy

PRIPRAVTE sa na ďalšie zdržanie: Zajtra sa začína v meste s opravou ostrovčeka

V Bratislave začína magistrát od utorka (6. 7.) s opravou ostrovčeka na Hodžovom námestí, v časti priechodu pre chodcov od ulice Palisády k Prezidentskému palácu.

Ilustračný obrázok k článku PRIPRAVTE sa na ďalšie zdržanie: Zajtra sa začína v meste s opravou ostrovčeka
Zdroj: Milan Hanzel/Dnes24.sk

Vodiči i chodci musia rátať s obmedzeniami. Ukončenie prác je naplánované na 15. august.

„V rámci opravy vymeníme všetky obrubníky, asfalt a betón nahradí zeleň a priestor pre chodcov dostane novú dlažbu,“ avizuje bratislavská samospráva. Počas opravy bude zastávka MHD Hodžovo námestie v smere na Pražskú ulicu posunutá o približne 45 metrov ďalej od križovatky.

„Obmedzenie pre vozidlá bude predstavovať zúžený ľavý jazdný pruh v smere do centra. V opačnom smere na Pražskú ulicu budú jazdné pruhy presmerované doprava aj cez pôvodnú polohu presunutej zastávky. Ľavý jazdný pruh bude zabratý pre techniku a materiál,“ spresnilo mesto.

Upozorňuje, že plánovaný termín ukončenia prác sa môže meniť v závislosti od počasia či iných komplikácií, zistených pri oprave.


FOTO: ilustračné

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM