Nina Táborská Samospráva

Príďte sa previezť na historických vozidlách. Dopravný podnik už dnes otvára svoje brány pre verejnosť

Tento rok sa priaznivci verejnej dopravy počas DOD Dopravného podniku Bratislava môžu tešiť na množstvo prekvapení a zaujímavostí. Už od desiatej ráno budú priestory podniku otvorené pre verejnosť až do tretej poobede. Nebude chýbať tradičná prehliadka či už historických alebo súčasných vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Príďte sa previezť na historických vozidlách. Dopravný podnik už dnes otvára svoje brány pre verejnosť
Zdroj: TASR

Návštevníkov DOD budú nepochybne lákať vystavené historické vozidlá. Otázky všetkých nadšencov budú pripravení zodpovedať odborníci na históriu verejnej dopravy – Peter Pankrác a Peter Plunár.

Každoročne toto podujatie navštívi tisíce priaznivcov MHD, takže DPB vypraví aj posilovú električku č.10.

Do areálu sa dostanete z Vajnorskej a Bojnickej ulice.

„Na DOD okrem výstavy historických a súčasných vozidiel nebude chýbať ani zaujímavý kultúrny program, nielen pre dospelých, ale aj pre deti, tombola, ako aj okružné jazdy Cabrio busom," uviedol predseda predstavenstva a generálny riaditeľ DPB Ľubomír Belfi.

Ako ďalej dodal, "po podujatí sa uskutočnia pre všetkých záujemcov okružné jazdy na historických vozidlách, ktoré takisto nepochybne spestria program.“

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM