Rôzne

Priaznivci zlatistého moku majú dôvod na radosť. V Ružinove otvorili Pivovarskú spilku

Podnik, ktorý nájdete v Prievoze, ponúka štyri až päť druhov pív, medzi ktorými je IPA, APA, tmavé pivo a jeden špeciál.

Ilustračný obrázok k článku Priaznivci zlatistého moku majú dôvod na radosť. V Ružinove otvorili Pivovarskú spilku
5
Galéria

Ak si po práci či cez víkend s priateľmi radi zájdete na chutný nápoj s bielou penou navrchu, určite vás poteší správa o novej oáze pivárov. Pivovarská spilka otvorila svoje brány minulý piatok (16. novembra) v Prievoze.

Ponúka remeselné pivá

Výročie Nežnej revolúcie či hocijaký iný prozaickejší sviatok mohli tak pivári naplno osláviť v dizajnovo veľmi príjemnom prostredí na Osvetovej ulici. Interiér pivárne je obložený prevažne drevom. Dopĺňa ho tehličková stena a kamenná dlažba. Návštevníci si môžu vybrať, či pri popíjaní remeselného pivka uprú svoj zrak na veľkoplošnú obrazovku alebo do krbu, kde praská horiace drevo.

Pivovarská spilka okrem štyroch až piatich druhov pív, medzi ktorými nájdete IPA, APA, tmavé pivo a jeden špeciál, ponúka aj jedlá. Môžete si vybrať varené koleno, „tatarák“ či iba nejakú drobnosť k nápoju. Pivo sa varí v tisíclitrovej varni, ktorá sa nahádza v suteréne podniku.

Dve pódiá, z ktorých jedno sa nachádza vo vnútri a druhé vo vonkajšej záhradnej časti podniku, dávajú tušiť, že sa do „Spilky“ budeme môcť vybrať aj za kultúrou a popíjanie pivka časom spestrí nejaký ten koncert. Ako zistil portál opive.sk, podnik chce zákazníkov v budúcnosti prilákať aj petangovým a detským ihriskom, otvoreným ohniskom, altánkom, požičiavaním bicyklov, šípkami či ruskými kolkami.

Pivovarská Spilka v Prievoze
5
Galéria
Foto: Peter Chvostek / Zdroj: Pivovarská Spilka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM