Krimi

Pri krádeži v rodinnom dome v Záhorskej Bystrici zmizli peniaze aj šperky

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby, po ktorej muži zákona pátrajú v súvislosti s krádežou v rodinnom dome v Záhorskej Bystrici. Majiteľom nehnuteľnosti ukradol hotovosť i šperky a spôsobil im škodu vo výške najmenej 123 600 eur.

Ilustračný obrázok k článku Pri krádeži v rodinnom dome v Záhorskej Bystrici zmizli peniaze aj šperky
Zdroj: TASR

K zločinu krádeže v noci z 21. na 22 decembra, v čase od 23.30 do 02.00 h.

„Muž, ktorého zachytili kamery, násilím vnikol na pozemok rodinného domu a následne do jeho interiéru, odkiaľ odcudzil finančnú hotovosť vo výške 3-tisíc eur, sedem pánskych a dámskych hodiniek a viacero šperkov. Po čine ušiel na dosiaľ neznáme miesto,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.

V súvislosti s pátraním informovala, že polícia hľadá muža vysokého asi 170 – 180 cm, strednej postavy. V čase krádeže mal oblečenú čiernu bundu s kapucňou, čierne nohavice, na nohách mal obuté čierne tenisky s bielym lemom na podrážke. Na hlave mal kuklu olivovo-zelenej farby a na chrbte prevesený ruksak čiernej farby, ktorý sa na vrchnej časti uťahoval šnúrkou.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu muža, možno oznámiť na čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM