Krimi

Pre nezodpovednosť rodičov museli zasahovať hasiči. Deti boli uzamknuté v aute

Neustále opakujúce sa prípady nezodpovednosti rodičov. V Bratislave museli policajti a hasiči vyslobodzovať deti až z dvoch áut naraz.

Ilustračný obrázok k článku Pre nezodpovednosť rodičov museli zasahovať hasiči. Deti boli uzamknuté v aute
Zdroj: pixabay

V priebehu dnešného dňa museli na bratislavských parkoviskách zasahovať policajti aj hasiči. V prvom prípade sa rodičom v aute zabudlo dieťa, v druhom sa predviedol nezodpovedný otecko. O situáciách informoval portál topky.sk.

Rýchly zásah

Krátko po 12-tej hodine privolali nešťastní rodičia na parkovisko na Krásnohorskej ulici v Bratislave hasičov. V aute sa im zabuchlo dieťa. Dieťa vyslobodzovalo osem hasičov, aj hasičskí záchranári, ktorí dieťatko skontrolovali. Našťastie, bolo v poriadku.

Na Zámockej ulici nešlo o nešťastnú náhodu, ale o nezodpovednosť rodiča. Podľa portálu topky.sk mestskí policajti kontaktovali odťahovú službu z dôvodu zle parkujúceho auta. „Pracovníci zasahujúcej odťahovky ostali v šoku, pretože krátko po naložení ich mestskí policajti kontaktovali opäť. Zavolal im totiž majiteľ odtiahnutého auta s tým, že vo vozidle nechal svojho dva a polročného synčeka,“ uvádza portál.

Odťahovka sa s vozidlom okamžite vrátila na miesto, kde už čakal otec. Ten auto odomkol a svojho uväzneného synčeka vybral von. Podľa informácií portálu policajti muža predviedli na policajnú stanicu a vypočúvali ho.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM