Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Prasknuté vodovodné potrubie komplikuje dopravu. Račianskej ulici sa vyhnite

Ak prechádzate do práce po Račianskej ulici, dnes budete musieť prejsť cez Nobelovu. Z dôvodu prasknutého vodovodného potrubia je Račianska ulica neprejazdná. Obmedzenia čakajú aj cestujúcich MHD.

Ilustračný obrázok k článku Prasknuté vodovodné potrubie komplikuje dopravu. Račianskej ulici sa vyhnite
Zdroj: TASR

Bratislavská polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je potrebné počítať na Račianskej ulici v Bratislave. „Z dôvodu prasknutého vodovodného potrubia je Račianska ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou v smere von z mesta neprejazdná,“ informovala Bratislava24.sk policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Na mieste sa nachádza polícia, ktorá premávku odkláňa v smere na Nobelovu ulicu. „Vodičov preto žiadame, aby sa tomuto úseku pokiaľ možno vyhli,“ doplnila Považanová.

Obmedzenia sa týkajú aj tých, ktorí využívajú MHD. Konkrétne autobosové linky 59 a 75. Od vozovni Krasňany nepremávajú smerom do Rače práve tieto autobusy, električky do Rače premávajú zatiaľ bez obmedzenia.

Aktualizované:

Račianska je ulica v úseku od križovatky s Peknou cestou prejazdná v pravom jazdnom pruhu v smere von z mesta. Ľavý jazdný pruh v smere von z mesta ako aj odbočovací pruh v smere na Peknú cestu zostávajú aj naďalej neprejazdné. Ako informovala policajná hovorkyňa Karina Považanová, toto obmedzenie potrvá pravdepodobne po dobu 7 dní.

„Vodičom smerujúcim z Račianskej ulice na Peknú cestu preto odporúčame využiť na odbočenie križovatku ulíc Račianska – Hečkova,“ doplina Považanová.

Od dnešného dňa je bez obmedzení prejazdná Račianska ulica na úrovni Mladej Gardy ako aj Žitná ulica, kde bola od 30.12.2014 premávka z dôvodu prasknutého vodovodného potrubia obmedzená.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM