Rôzne Správy

PRADIAREŇ ožíva: Gurmáni si oblížu prsty v NOVEJ parádnej reštaurácii

Jedlo si môžete vychutnať v peknom počasí na terase a tiež v moderných interiéroch s detským kútikom.

Ilustračný obrázok k článku PRADIAREŇ ožíva: Gurmáni si oblížu prsty v NOVEJ parádnej reštaurácii
Zdroj: MINT

Súčasť bývalej bratislavskej Cvernovky – Pradiareň z roku 1900 už pár dní poskytuje priestor reštaurácii MINT. V rušnej časti Ružinova tak pribudla ďalšia príležitosť dobre sa najesť. Navyše v peknom modernom prostredí.

Niečo pod zub v Pradiarni

Zrekonštruovaná Pradiareň kombinuje históriu bývalej Uhorskej cvernovej továrne a jedinečnosť priemyselnej budovy s moderným dizajnom. Nová reštaurácia sa tak môže pýšiť okrem vzdušného priestoru s vysokými stenami aj veľkými oknami, ktoré miestnosť presvetľujú.

Reštaurácia ponúka raňajky, brunch, obedy aj večere. Môžete sa tam tiež len tak zastaviť na kávu či koláč a zobrať si so sebou pohár limonády.

Pražia a pečú

Prevádzka má svoju vlastnú pražiareň kávy a profesionálneho baristu. Chváli sa tiež výrobou a predajom croissantov priamo v reštaurácii, kváskovou pizzou, vlastnou cestovinovou manufaktúrou, pekárňou a cukrárňou, či cornershopom s remeselnými výrobkami.

V ponuke sú čerstvé šaláty, pizza, cestoviny, veľké aj menšie polievky, rizoto, jedlá s morkými plodmi a mnoho ďalšieho.

Ak si pôjdete dať niečo pod zub spolu so svojimi ratolesťami, skvelo sa vyšantia v nádhernom detskom kútiku, ktorý je ako stvorený pre detské hry.

MINT Concept je už otvorený aj v Ružinove na Herlianskej ulici a ako uvádza reštaurácia na svojom webe, ďalšie prevádzky budeme môcť čoskoro navštíviť na Plynárenskej ulici a v Karlovej Vsi.

🌱🌿🌳 Na krásnom námestí pred pradiarňou otvorili nový MINT Concept. Nájdete v ňom parádny detský kútik 👶🏼🧒🏼👶🏼 a výbornú 🍕Len tie ceny sú také, ako to povedať? Bratislavské… 😳

Posted by Ružinov Pozitív on Monday, May 2, 2022

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM