KAW Rôzne Správy

Pracovný týždeň v Bratislave: Pripite si na pivnom festivale, hodujte a zabávajte sa

Počas nasledujúcich dní zažijete okrem iného bohaté hody, ochutnáte najlepšie pivo a zaspievate si na koncerte Mira Žbirku

Ilustračný obrázok k článku Pracovný týždeň v Bratislave: Pripite si na pivnom festivale, hodujte a zabávajte sa
Foto: Katarína Winklerová

Cestujte s Bubom

Maratón cestovateľských premietaní už tradične organizuje cestovná kancelária BUBO. Tentoraz si môžete pozrieť potulky krajinami juhovýchodnej Ázie – Thajskom, Indiou a Kubou. Sprievodcom po spomínaných krajinách bude skúsený cestovateľ Jiří Jobánek.

Pondelok / Tyršovo nábrežie / Rivers Club / 18:30

Zaspomínajte si na The Beatles

Skvelý Miro Žbirka prinesie do Bratislavy atmosféru Abbey Road s hitmi z nového albumu a jedinečných The Beatles. Turné s názvom Road to Abbey Road priblíži neopakovateľnú atmosféru legendárneho nahrávacieho štúdia v Londýne, kde nahrávali svoje hity také hviezdy ako The Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, U2, Oasis a ďalší.

Na koncertnom turné zaznejú nejznámejšie hity Mira Žbirku, hity z nového albumu MIRO a v neposlednom rade aj najväčšie hity skupiny The Beatles.

Utorok / Zimný štadión Ondreja Nepelu / 19:00 h. / Vstupné 19 až 25 eur

Pripite si dobrým pivom

Čo môže byť lepšie ako stretnúť sa s priateľmi pri pohári skvelého moku. Ideálnym miestom na zábavu aj kamarátske rozhovory bude od stredy do piatka Salón Piva – craft beer fest. Ochutnať môžete produkty desiatky pivovarov nielen zo Slovenska.

Streda – piatok / Stará tržnica / Námestie SNP / 15:00 – 23:00 h. / Vstupné na 1 deň 5 eur, permanentka 10 eur

Vytvorte si úspešný deň

Premiéra divadelnej hry v podaní súboru Divadlo Atrapa Vytvorte si úspešný deň (kurz pre začiatočníkov). Dozviete sa, ako si vytvoriť úspešný deň. Predstavte si, že máte svoju tvorivú dielňu. Odporúčame vám chodiť do nej každý deň, ale iba nakrátko. V tvorivej dielni myslíte na to, čo chcete počas dňa dosiahnuť. Pretože iba vy máte svoj osud v rukách.

Štvrtok / Dom kultúry Lúky Petržalka / 19:30 h. / Vstupné 5 eur

Hodujte v Dúbravke

Podľa sviatku svätých, patrónov Kostola sv. Kozmu a Damiána, prebiehajú každoročne cez víkend po 20. septembri. Tento rok to nebude inak a Dúbravka na hody pozýva od 23. do 25. septembra. Už v piatok sa roztočí kolotoč dobrej nálady, vystúpení kapiel, skvelého jedla a tradičnej jesennej zábavy. Uvidíte Lauru Belicovú, Roba Miklu, vynikajúcu Katku Korček a tiež Drapák + Band.

Od piatka / Pred Domom kultúry Dúbravka / 17:00 h.

Čítajte aj: Spoznajte zaujímavosti Veľkého Biela. Prejdite sa náučným chodníkom Šalaperská hora

Program na týždeň september
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM