Rôzne Správy

Pracovník generálnej prokuratúry sa v Bratislave vyhrážal cyklistovi: Prípad má ráznu DOHRU!

Odparkovaný bicykel pred generálnou prokuratúrou spôsobil konflikt, ktorý vodič auta riešil neprimeraným spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Pracovník generálnej prokuratúry sa v Bratislave vyhrážal cyklistovi: Prípad má ráznu DOHRU!
Zdroj: Facebook.com/Naše Slovensko

Sociálnymi sieťami sa začiatkom februára šíril video záznam, na ktorom sa slovne „ventiloval“ rozrušený nahnevaný muž. Ako sám povedal a potvrdil to neskôr aj jeho zamestnávateľ, išlo o pracovníka generálnej prokuratúry (GP). Ten chcel práve pred jej sídlom zaparkovať auto. Vo videu, ktoré zavesila na sociálne siete stránka Naše Slovensko, sa muž rozčuľoval a spomenul aj to, kde je zamestnaný.

Chcel skopnúť bicykel

„Ja som prokuratúra generálna,“ hovorí muž, ktorému zavadzal pri parkovaní bicykel. Mimochodom, na mieste, kde odstavil vozidlo, nie je parkovisko.

Následne si prítomní ľudia s mužom vymenili pár slov a vtedy sa začal správať agresívne. „Ti ho skopnem a potom sa budeš čudovať,“ kričal muž a neskôr ešte dodal: „Ja si to už vyriešim po svojom.“

Zamestnanca prepustia

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky sa neskôr ospravedlnila verejnosti za hrubé správanie svojho zamestnanca, vodiča, počas parkovania služobného vozidla v Bratislave na Špitálskej ulici.

Takéto prejavy neslušnosti zo strany zamestnancov sú pre Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky absolútne neakceptovateľné. Preto bude pracovný pomer uvedeného zamestnanca skončený dňom 28. februára 2023,“ informoval hovorca Generálnej prokuratúry SR Dalibor Skladan.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM