Ľuba Lesná Krimi

Poznáte ho? Lúpil v banke. Polícia po ňom pátra

Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi lúpežného prepadnutia v pobočke banky na Záhradníckej ulici v Bratislave. Žiadajú občanov o pomoc. Lúpežník bol ozbrojený.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte ho? Lúpil v banke. Polícia po ňom pátra
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ ozbrojený krátkou guľovnicou vošiel do banky okolo šiestej hodiny večer. Žiadal od pracovníčky peniaze. Tá mu ale oznámila, že hotovosť nemajú. Muž po jej slovách banku opustil. Nasadol do terénneho auta šedej farby. Unikal po Bajkalskej ulici v smere na Prístavný most. K zraneniu pri lúpeži nedošlo.

"Podľa súčasných informácií ide o muža vysokého približne 190 cm, silnejšej postavy, tvár si maskoval kuklou a slnečnými okuliarmi. Oblečenú mal modrú mikinu,“ povedala hovorkyňa polície Karina Považanová.

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si niekto všimol v čase okolo šieste večer vo štvrtok 11.septembra na Záhradníckej ulici, alebo v jej blízkom okolí unikajúce terénne aute šedej farby, či muža, ktorý by zodpovedal popisu, nech zatelefonuje polícii na bezplatné číslo 158, alebo nech príde osobne na ktorékoľek policajné oddelenie.

Poznáte ho? Polícia ho hľadá. Lúpil ozbrojený guľovnicou na Záhradníckej
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM